Bedrijfsprofiel

Het bedrijf Partner Konzalting is in 2004 opgericht in Rijeka (Kroatië).

Onze doelstelling is het verbeteren van bedrijven door hen concurrerender te maken. Aangezien dit geen korte termijn proces is, streven wij naar een lange termijn relatie met onze kliënten en willen wij fungeren als hun partner.

Hoewel Partner Konzalting een relatief jong bedrijf is, is een groot deel van onze ervaring al opgedaan voor de start van het bedrijf op projecten voor zowel grote als kleinere Kroatische en internationale bedrijven. Hierdoor hebben wij een grote kennisdatabank opgebouwd, inclusief geavanceerde werkmethodes voor al onze diensten.

Wij zijn ons ervan bewust dat ons vakgebied een continu leerproces vereist en daarom besteden wij een relatief hoog percentage van onze werktijd aan het aanpassen en uitbreiden van onze kennis en het verder uitbreiden van gestandaardiseerde methodes voor onze diensten. Hierdoor zijn wij in staat om continu de kwaliteit van onze diensten te verhogen en de doorlooptijd van onze projecten te verlagen (hetgeen vanzelfsprekend een kostenverlaging inhoudt voor onze kliënten).

Indien u wilt weten op welke wijze wij u zouden kunnen helpen nodig ik u uit om contact op te nemen en zelf te beoordelen of u ons als partner wenst!

Robert Moraal, CFA, FRM

Directeur
Image Gallery Croatia

Handige links

Wetten en procedures:

Narodne novine

_____________________

EU funding:

www.safu.hr

_____________________

Kroatische regering:

www.vlada.hr

Contact informatie

Partner Konzalting d.o.o.
Registratie nr: 1846337
Officieel ID: 13535051490
E-mail: click here

Officieel adres
Drage Šćitara 13
51000 Rijeka
Kroatië

Bezoekadres
Kvaternikova 3
51000 Rijeka
Kroatië

Routebeschrijving