Bedrijfsadvies

Partner Konzalting is een Kroatisch bedrijf en biedt een ruime hoeveelheid diensten aan op het gebied van financiële en management consultancy. U kunt gebruik maken van onze diensten bij het doen van investeringen in Kroatië en omringende landen. Tevens kunnen we u helpen met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden op de markt en het bepalen van de juiste strategie. Ook kunnen veel bedijfsprocessen door ons significant worden verbeterd.

Partner Konzalting biedt u internationale en Kroatische consultancy ervaring, een uitgebreide kennis database, professionele gestandaardiseerde methodes en een grondige kennis van bedrijfsprocessen in verschillende sectoren.

Lees verder


Diensten

Investeren in Kroatië

Partner Konzalting kan uw bedrijf helpen nieuwe mogelijkheden op de Kroatische en omringende markten te identificeren en realiseren. We bieden een ruime hoeveelheid diensten aan op het gebied van het opzetten van bedrijven en het nemen van investeringsbeslissingen.

Gedurende de realisatie van investeringen kunnen wij ook zorgen voor project en interim management. Lees verder

Financiering

Indien u wilt investeren in Kroatië kunnen wij u helpen met het zoeken naar financiering voor uw project. Wij hebben veel contacten met zowel financiële instellingen als individuele investeerders. Lees verder

Business process development

Depending on the needs of our clients this service includes the (re)design of business processes, the design of an organizational structure and the definition of key performance indicators. Lees verder (Engels)

Training & Seminars

Wij bieden seminars aan op het gebied van financiën. Tevens kunnen wij "in-house" trainingen verzorgen, die geheel zijn afgestemd op de wensen van onze klanten. Voor meer informatie kunt u de volgende link gebruiken: Lees verder

Lees verder

Image Gallery Croatia

Handige links

Wetten en procedures:

Narodne novine

_____________________

EU funding:

www.safu.hr

_____________________

Kroatische regering:

www.vlada.hr

Contact informatie

Partner Konzalting d.o.o.
Registratie nr: 1846337
Officieel ID: 13535051490
E-mail: click here

Officieel adres
Drage Šćitara 13
51000 Rijeka
Kroatië

Bezoekadres
Kvaternikova 3
51000 Rijeka
Kroatië

Routebeschrijving